Finn & June, jouw online bestemming voor eigentijdse woonaccessoires en grenzeloze interieur inspiratie. Ontdek en shop in stijl terwijl we je meenemen op een reis vol innovatieve decoratie-opties en trends voor jouw thuisruimte. Welkom bij de nieuwe generatie van interieurbeleving!
Co-Owner

Marvin Schaap

Marvin Schaap (LinkedIn) is als creative director verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten van Finn & June, denkt mee over de marketingstrategie, initieert campagnes en begeleidt de introductie van nieuwe producten.

Co-owner

Carlijn Boortman

Carlijn Boortman (LinkedIn) houdt zich daarbij met hele andere zaken bezig. Zij heeft een opleiding gevolgd voor bloemist en is hier ruim 7 jaar werkzaam in geweest. Ze heeft met deze ervaring onder andere alles geleerd over het stylen van een ruimte en het volgen van de nieuwste trends. Alle producten en inspiratie zijn speciaal bij elkaar gezocht door Carlijn (hoofd inkoop).

17 mei 2023

Vayèn June

Met trots verwelkomen we onze stralende ster, Vayèn June! Zij is dé mascotte van Finn & June. Welkom in de wereld, lieve Vayèn June. 💖🌟